ToyoMitsu-alkatresz.hu
Toyota alkatrészek
Mitsubishi alkatrészek

Köszöntjük oldalunkon!


Kedves Vásárlóink! 

Sajnos az állandó és kiszámíthatatlan áremelkedés az autóalkatrész szektort sem kerülte el. Igyekszünk a webshopon szereplő árainkat naprakészen tartani, de előfordulhat, hogy magasabb áron tudjuk csak küldeni a terméket, mint amit rendeléskor láttak. Ebben az esetben mindig felhívjuk Önöket és telefonon egyeztetünk a továbbiakról.Ha Toyotához vagy Mitsubisihez keres alkatrészt, a legjobb helyen jár. Alkatrészboltunkban kedvező árakkal, nagy raktárkészlettel, beszerelési garanciával várjuk ügyfeleinket Budapesten a XV. kerületben. A megfelelő termék kiválasztásában tapasztalt kollégáink segítenek. A Toyota és Mitsubishi minden típusához forgalmazunk alkatrészeket, újat és bontottat is. Az alábbi modellekhez keresgélhet nálunk:

Toyota Auris, Avensis, Aygo, Camry, CHR, Corolla, Corolla Verso, Hiace, Hilux, IQ, Land Cruiser, Previa, Prius, Rav4, Verso, Yaris, Yaris Verso.

Mitsubishi ASX, Carisma, Colt, Galant, Grandis, Miew, L200, L300, Lancer, Outlander, Pajero, Space Star.

Alkatrész webshopunk mellett autóbontó is üzemeltetünk. Így az új, utángyártott alkatrészeken kívül bontott gyári termékeket is forgalmazunk.

Webáruházunkat folyamatosan fejlesztjük, újabb és újabb típusokat, alkatrészeket teszünk fel az oldalra. Így megéri újra visszanézni hozzánk.