ToyoMitsu-alkatresz.hu

Szállítási feltételek

Házhoz szállítási információk

Webáruházunk megrendeléseit a GLS futárszolgálat segítségével kézbesítjük. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 08:00-20:00 óra között. 

Szállítási címként célszerű olyan címet megadni, ahol a megjelölt napszakban a futárt folyamatosan fogadni tudják, és biztosítani tudják a szállítmány átvételét, a küldemény ellenértékének és a szállítási díjnak a futár részére való teljesítését. Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak!

A futárok email-ben, vagy sms-ben jelzik a csomag érkezését. Ha ez az időpont valamilyen okból nem jó Önnek, akkor fel kell vennie a futárral a kapcsolatot és egyeztetni a pontos átvételi időpontról. Megértését köszönjük. 

Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetében a szállítás és visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani.
Amikor a csomagokat átadjuk a GLS futárnak, akkor Önök kapnak emailben egy értesítést. Onnantól kezdve a GLS központjában tudnak érdeklődni a csomagról a 06-29-88-67-00, +36-20-890-0660 telefonszámon.

Szállítási határidő
Raktáron lévő termékek esetében a megrendelés visszaigazolásától számított 1 - 2 munkanap.
Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron 1-2 hét. Minden ilyen esetben előzetesen tájékoztatjuk a kedves vásárlót a csúszásról.

Szállítás díjszabása.
Termékeink kiszállításáért szállítási díjat számolunk fel, amely a rendelési értékhez adódik hozzá.  A szállítási díj függ a termék súlyától, méretétől, az utánvét nagyságától.

Az alábbi táblázat segít a szállítási díj számításában.    
  0-2 kg         1700 Ft
  2 -3 kg        1800 Ft
  3-5  kg        2000 Ft
  5-10 g          2300 Ft
10-20 kg       2700 Ft
20-30 kg      3000 Ft
30-40 kg      4200 Ft

A fenti szállítási díjak a szabályos, dobozba csomagolható alkatrészekre vonatkoznak. A nagyobb karosszéria elemekre -  motorháztető, lökhárító, stb. - ezek az árak nem mérvadóak.  Azokat a csomagokat nem a GLS viszi, és az elszámolásnál a futárcég figyelembe veszi az áru légköbméterben elfoglalt helyét is.

Ezeknél a nagyobb, méretesebb alkatrészeknél javasoljuk a személyes átvételt, mert a futárszolgálatok igen borsos áron vállalják a szállításukat.